Felicidades,pareja!

Avui els meus sogres celebren els seus 40 anys de casats...40 anys!!! Es diu aviat!!! 40 anys de viatges, de fills, de feina, de problemes, d'alegries, de celebracions, de bodes, de comunions, de morts, de naixements, de néts, de nétes, de dies, de nits, de vacances....són molts dies, oi?
I vaig pensar que no volia fer el típic regal "ñoño" que es faria en aquest cas. Així que em vaig inspirar amb el tutorial de la Cristina ( gràcies, guapa!) i no m'ho vaig pensar dues vegades. Vaig aprofitar la migdiada dels meus dos angelets i la paciència del meu marit i em vaig posar a cosir. El resultat em va enamorar!!! Així que ja estic preparant-me per a fer moooltes més! 
La roba que vaig fer servir per a fora la vaig comprar precisament amb la meva sogra a Milán ara fa unes setmanes i per dins vaig posar un plàstic transparent de Cal Joan, on compro moltes coses.
Però de fet la meva millor proveidora és la tere, la meva sogra. És el problema de viure en un poble tan petit, on només hi ha el colmado, el forn de pa i...una autoescola!!!
La Tere em porta de tot. Jo la truco i li dic "Tere, por favor, necesito botones de los de pallaso para unos bufs que estoy haciendo" i ella es passeja per Barcelona fins que els troba ( de fet gràcies a això l'homo APM la va caçar a la Merceria Santa Ana!!!). Gracias, Tere!
Felicidades Tere y Benja!








La bossa per darrera amb un cor...




 La bossa pel davant amb una altre cor amb dedicatòria...






 El necesser a conjunt...











 


També els he fet un petit àlbum de Scrapbook 
amb unes quantes fotos dels néts...
És la primera vegada que el faig!


Comentarios

  1. Estàs inspirada últimament ehh?!! Jeje....quin escrit més maco! Felicitats als sogres! Per l'aniversari i per ser els afortunats en rebre aquests regals! Ja t'ho he dit però...m'encanten!!! El conjunt és una passada! I el llibre? Tela, per ser el primer!
    Un petonàs!!!!

    ResponderEliminar
  2. Guapa! M'encanta aquesta tela de topets! Mmmm i d color blau! Ets una artista! Una abraçada! Et vaig seguint! Montse d lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Montse! La tela la vaig comprar a Milan i em sembla que li hauré de demanar a la meva cunyada que m'enviï més!!!
      Gràcies per seguirme, jo també et segueixo a tu!!!

      Eliminar
  3. Moltes Felicitats els teus sogres!! 40 anys s'han de celebrar i ben felicitar. M'agrada molt la bossa i els detall de l'àlbum el trobo un retoc final molt encertat. Felicitats a tu pels teus regals. Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Anna! feia temps que em resistia a provar això de l'Scrapbook, si entra més material a casa meva el meu marit em fa fora!! jiji

      Eliminar
  4. Quin regal tan xulo! El tutorial de la Cristina està super ben explicat, i la tela super alegre!
    Moltes felicitats als teus sogres, 40 anys!!!, ara a per els 50!!!
    ;))

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Un nou repte!!!

Tornem de vacances amb les piles carregades!!!